x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Averea lui Prince a fost evaluată la 156,4 milioane de dolari

Averea lui Prince a fost evaluată la 156,4 milioane de dolari

17 Ian 2022   •   21:00
Averea lui Prince a fost evaluată la 156,4 milioane de dolari

După şase ani de procese în mai multe instanţe americane, părţile implicate în evaluarea averii cântăreţului Prince au ajuns la un acord în privinta valorii reale a acesteia, transmite site-ul revistei People.

Agenţia de administrare fiscală din Statele Unite (IRS) şi administratorul averii starului - Comerica Bank and Trust - au fost de acord cu valoarea de 156,4 milioane de dolari, o sumă care a fost acceptată şi de moştenitorii cântăreţului, potrivit cotidianului Minnesota's Star Tribune.


Prince a murit în aprilie 2016 în urma unei supradoze accidentale de fentanil în reşedinţa sa din Paisley Park, Minnesota, la vârsta de 57 de ani. Starul american nu a lăsat în urma lui niciun testament, iar din acest motiv sora lui, Tyka Nelson, şi alţi cinci fraţi vitregi s-au judecat pentru părţile care li se cuveneau din averea artistului.

Averea cântăreţului va fi împărţită între trei dintre fraţii mai mari ai lui Prince şi Primary Wave, o casă de discuri independentă şi totodată companie de management artistic, care a cumpărat drepturile de reprezentare a fraţilor mai tineri ai starului pop.

 

×
Subiecte în articol: Prince