x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica B.U.G. Mafia la Polivalentă!

B.U.G. Mafia la Polivalentă!

de Alex Revenco    |    11 Noi 2009   •   00:00

Cea mai importantă trupă hip-hop de la noi este în activitate de cincisprezece ani. Pe lângă albumele sau clipurile proprii, în ultimii ani BUG s-a ocupat de "creşterea" tinerilor artişti, dar şi de producţia muzicală.

După ce a susţinut constant concerte în ţară sau pe litoral, B.U.G. Mafia revine miercuri, 16 decembrie, în Capitală cu un concert extraordinar la Polivalentă, sală unde n-a mai cântat de zece ani.

INVITAŢI SPECIALI
În deschiderea spectacolului, cei trei băieţi de cartier, născuţi şi crescuţi în Pantelimon, vor avea invitaţi pe Grasu XXL, dar şi prieteni ai trupei, ca Villy, Mario şi Jasmine. Biletele sunt 50 de lei şi s-au pus în vânzare în reţeaua magazinelor Diverta, Vodafone, Germanos, casieria Sălii Palatului, Magazinul Muzica, dar şi la www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro şi www.eventim.ro.

CD CADOU
Primii 4.000 de participanţi la concert vor primi cadou un CD B.U.G. Mafia (Viaţa Noastră Vol. 2) iar fanii vor putea cumpăra colecţia de lux B.U.G. Mafia (Viaţa noastră volumele 1 şi 2) într-un format special (dublu CD şi DVD), la un preţ special, de numai 50 de lei.

×
Subiecte în articol: muzica