x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bodark cântă alături de Changing Skins

Bodark cântă alături de Changing Skins

16 Noi 2014   •   18:42
Bodark cântă alături de Changing Skins

Cu ocazia concertului ce aniversează trei ani de activitate a formaţiei, 21 noiembrie, la Clubul Ţăranului, Changing Skins îi va avea ca invitaţi speciali pe cei de la Bodark.
Cele două grupuri au mai cântat împreuna, la evenimentul "We Are The Alternative", din Club Colectiv, alături de Up To Eleven şi White Ash. Cei de la Bodark au declarat:
"Suntem bucuroşi că putem să sărbatorim un eveniment aşa de important alături de prietenii noştri de la Changing Skins. Într-o industrie muzicală în care nu supravieţuiesc decât cei puternici, suntem mandri că formaţii precum Changing Skins reuşesc să răzbată şi să creeze ceva frumos, durabil. Le suntem alături şi promitem un spectacol de zile mari!". Iar Horaţiu, solistul Changing Skins, a spus: “ Va fi o petrecere pe cinste, vrem ca toţi cei care ne-au susţinut, şi încă o fac, să vină să sărbatorească alături de noi. Nu există limite în seara de 21 noiembrie!”. De curând, Bodark a lansat albumul "Pot",
apreciat atât de critica de specialitate cât şi de fani. La concertul de la Clubul Ţăranului, formaţia va cânta melodii de pe acest material, dar şi unele în premieră.

×