x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bon Jovi, în turneu

Bon Jovi, în turneu

de Alex Revenco    |    19 Feb 2010   •   00:00
Bon Jovi, în turneu

Până în august 2011, trupa americană are programate mai mult de 135 de concerte în 30 de ţări



Săptămâna trecută a început, în Honolulu, Circle Worl Tour, cel mai lung turneu Bon Jovi susţinut în ultima perioadă. AEG Live, organizatorul acestui turneu, a anunţat că în perioada 7-26 iunie a.c. Jon Bon Jovi & CO. vor avea treisprezece concerte în faimoasa sală O2 din Londra. La acele spectacole, celebrul Kid Rock şi trupa sa vor cânta în deschidere.

5561-114206-jovi1.jpg

23.000 DE LOCURI. Rob Hallett, preşedintele companiei AEG Live, a mărturisit că "în lume sunt foarte puţine formaţii care reuşesc să vândă un număr atât de mare de show-uri, în această sală". Moderna sală din capitala Marii Britanii are o capacitate de 23.000 de locuri, dar la multe concerte rock sau pop este configurată pentru 17.000 de persoane. Aici, Michael Jackson ar fi urmat să susţină 50 de show-uri.

Discuri pentru Player

5561-114207-cdjohnny.jpgJohnny Răducanu
BALADĂ LĂUTĂREASCĂ.
Cel mai recent material al maestrului a fost, ca de obicei, elogiat de specialişti. Florian "Moşu" Lungu a spus: "Treisprezece dintre creaţiile cele mai reuşite... unele mai de demult, altele mai noi, beneficiază în albumul de faţă de legitimarea expresivă integrală pe care însuşi demiurgul lor o conferă preţioasei substanţe muzicale întrupată în ele".

5561-114209-cdcover1.jpgPedro Negrescu
HOME.
Pedro Negrescu, Rick Condit şi Tom Wolfe au lansat prezentul CD în colecţia FuzzionFashion, la Soft Records. Basistul român şi cei doi muzicieni americani au înregistrat 45 de minute de jazz de cea mai bună calitate, împărţite în nouă piese compuse de Pedro. Înregistrat la Timişoara, acest album a fost masterizat în studioul Isac Production, din Braşov.

5561-114210-marcian.jpgTrenul de noapte
POVEŞTILE BLUES-ULUI.
Singura trupă de Harmonica Blues din România are la activ un nou album apărut la Soft Records. Noul CD poate fi considerat o continuare a primului disc, "Dependent de blues", şi a fost "tras" de Marcian Petrescu - muzicuţă, voce, texte, compozitor, lider, Cyfer - chitară, Robert Ardeleanu - chitară bas, Petrică Ipatie - tobe. Invitat: Adi Ivăşcanu - clape.

×
Subiecte în articol: muzica