x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica BZN, un fenomen pentru fanii din România

BZN, un fenomen pentru fanii din România

de Alex Revenco    |    29 Noi 2012   •   11:07
BZN, un fenomen pentru fanii din România
Sursa foto: ALIN CRACIUN

Deşi cu aproximativ o lună de zile au avut doua concerte sold out la Bucureşti (8000 de bilete vândute) olandezii revin pentru încă un show, pe 6 decembrie. ŞI de această dată  biletele se vând într-un ritm foarte rapid, prima categorie de bilete (cea de 50 de lei) fiind deja epuizată.

Nici la urmatoarele categorii nu au mai ramas multe bilete, ultimele având preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei, anunţă organizatorii. În concertul din decembrie, BZN va susţine la Sala Palatului un concert dedicat sărbătorilor de iarnă, din care nu vor lipsi piese precum “Gingle Bells”, “I'm Dreaming of a White Christmas”, “Let it Snow”.

Ultimele bilete la BZN se găsesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, Magazinele FlancoDiverta, Muzica, Libraria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinele Vodafone, Germanos, Magazinele Domo, dar şi din Oficiile Poştei Române semnalizate cu bilete.ro. Online, acestea se pot achiziţiona de pe www.Biletoo.ro, www.BLT.ro, www.Bilet.ro, www.MyTicket.ro, www.Bilete.ro, www.Eventim.ro.

×
Subiecte în articol: BZN