x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celelalte Cuvinte, heavy metal şi acustic

Celelalte Cuvinte, heavy metal şi acustic

01 Dec 2014   •   16:59
Celelalte Cuvinte, heavy metal şi acustic

Sâmbătă, 6 decembrie, 'cuvintele' sărbătoresc 20 de ani de la lansarea albumului 'Armaghedon' în club Fabrica, unde vor cânta toate piesele de pe disc plus hiturile mai dure. Mai mult, aniversarea aduce o reeditare a albumului Armaghedon, în format digipack. Ziua următoare, formaţia se mută în Hard Rock Cafe, pentru lansarea DVD-ului 'Trup şi Suflet'. DVD-ul, primul material live din întreaga carieră, conţine concertul acustic “Trup şi Suflet”, desfăşurat la Cinema Patria. Concertul s-a desfăşurat cu casa închisă, într-o atmosferă caldă şi plină de emoţii. Piesele formaţiei au fost “răstălmăcite” de muzicieni în varianta acustică, fiind cântate aşa cum n-au mai fost auzite niciodată.

Celelalte Cuvinte a fost chemată la bis de două ori, după un concert ce a durat peste două ore. Călin Pop- voce şi chitară acustică, Marcel Breazu la bass, Tiberiu Pop -pian, Leontin Iovan cu un set de tobe special împreună cu inginerul de sunet Ovidiu Roşu au vrăjit audienţa în cele două ore şi jumătate de recital. Albumul are 13 piese şi este editat atât ca DVD, cât şi ca CD audio.

În avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului 'Trup şi Sufllet', de la Hard Rock Cafe, Celelalte Cuvinte prezintă fanilor compoziţia 'Printre oameni'. Iată ce spune Călin Pop: "Am ales să prezentăm o piesă specială şi foarte dragă nouă, 'Printre oameni', înainte de lansarea materialului live acustic de la Bucureşti, pentru ca fanii să-şi facă o idee despre cum va arăta DVD-ul 'Trup şi Suflet'. Piesa a fost compusă în timpul turneului aniversar de 30 de ani şi cântată pe scena Sălii Palatului, fiind, practic, o nouă parte a lucrării ". Pe 7 decembrie, concertul va fi acustic iar evenimentul unul special, plin de rafinament şi eleganţă.
Biletele în Fabrica sunt 25 de lei în presale/ 30 de lei la intrare iar în HRC 40 şi 60 de lei.

×