x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica „Sunt atât de fericită!” Celine Dion exultă după prestaţia sa de la ceremonia de deschidere

„Sunt atât de fericită!” Celine Dion exultă după prestaţia sa de la ceremonia de deschidere

de Redacția Jurnalul    |    27 Iul 2024   •   23:00
„Sunt atât de fericită!” Celine Dion exultă după prestaţia sa de la ceremonia de deschidere
Sursa foto: Hepta

Celebra cântăreaţă canadiană Celine Dion s-a declarat extrem de fericită după prestaţia sa de la ceremonia de deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, eveniment la care şi-a făcut revenirea în lumina reflectoarelor după o absenţă de patru ani, din cauza problemelor de sănătate.

"Sunt onorată că am cântat în această seară, pentru ceremonia de deschidere Paris 2024, şi atât de plină de bucurie să mă întorc într-unul dintre oraşele mele preferate. Mai presus de toate, sunt atât de fericită să sărbătoresc aceşti sportivi extraordinari, cu toate poveştile lor de sacrificiu şi determinare, durere şi perseverenţă", a scris Celine Dion pe contul său de pe reţeaua X.

"Cu toţii aţi fost atât de concentraţi asupra visului vostru şi, indiferent dacă plecaţi sau nu cu o medalie acasă, sper că a fi aici înseamnă că s-a împlinit pentru voi. Ar trebui să fiţi cu toţii atât de mândri, pentru că ştim cât de mult aţi muncit pentru a fi cei mai buni dintre cei mai buni. Rămâneţi concentraţi, continuaţi, inima mea este alături de voi", a adăuga vedeta.

Celine Dion a interpretat "L'Hymne a l'amour". de Edith Piaf, de la unul dintre etajele Turnului Eiffel, spre încântarea spectatorilor şi oficialilor prezenţi la ceremonie, precum şi a milioanelor de telespectatori din întreaga lume.

Confruntată cu o boală neurologică rară, Celine Dion a susţinut ultimul său concert în martie 2020, înaintea debutului pandemiei de Covid-19.

Sursa: AGERPRES 

×
Subiecte în articol: celine dion jo