x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ciuc Fest: bilete sold out

Ciuc Fest: bilete sold out

de Alex Revenco    |    01 Iul 2010   •   00:00
Ciuc Fest: bilete sold out

Gazon A – la Faithless şi Pink Martini, VIP – la Gary Moore



Mai multe categorii de bilete pentru Ciuc Summer Fest sunt deja sold out, cele mai căutate fiind cele din Gazon A, în zilele cu Faithless şi Pink Martini, respectiv cele VIP în "ziua Gary Moore".

După cum se ştie, Ciuc Summer Fest va avea loc între 16 şi 18 iulie, în complexul Zone Arena din Bucureşti, iar alături de headlinerii menţionaţi mai sus afişul festivalului include şi trupe autohtone de valoare precum Şuie Paparude, Urma, Viţa de Vie, Sensor, Discoballs, L'orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD şi The Mono Jacks.

Biletele din zona Gazon A pentru zilele de 16 şi 17 iulie, respectiv cele din tribună pentru cea de-a treia zi, 18 iulie, sunt deja epuizate, cu mai puţin de trei săptămâni înainte de startul festivalului. Biletele rămase disponibile - Gazon B şi VIP în primele două zile şi Gazon A şi B în ultima zi - pot fi achiziţionate în continuare de pe site-ul www.myticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, la preţurile de 90 de lei pentru Gazon B, 160 de lei în Gazon A şi 220 de lei la VIP.

În zilele de desfăşurare a Ciuc Summer Fest, ultimele bilete disponibile vor putea fi achiziţionate de la casele de bilete de la intrarea în complexul Zone Arena, dar preţurile vor fi mai mari: 110, 180, respectiv 240 de lei.

Recent, Sister Bliss de la Faithless a declarat într-un interviu acordat site-ului www.dailyrecord.co.uk că, şi după 15 ani de carieră, trupa încă pune multă pasiune în muzica pe care o creează, aceasta fiind de fapt reţeta succesului lor. "Nu m-aş afla încă în trupă dacă nu aş iubi muzica şi oamenii alături de care lucrez. Punem foarte multă pasiune în tot ceea ce facem şi vrem să arătăm asta în fiecare apariţie live."

DJ-ul a afirmat că trupa este o prioritate pentru ea dedicându-se în totalitate carierei şi a recunoscut că ar renunţa în momentul în care, chiar şi pentru o clipă, şi-ar pierde entuziasmul: "Călătorim şi muncim foarte mult şi nu poţi face toate astea fără să îţi iei un angajament şi să crezi în ceea ce faci. Asta este «reţeta» succesului!".

De asemenea, artista s-a declarat foarte mulţumită de noul material al trupei, lansat după o pauză discografică de aproape patru ani: "Albumul s-a compus aproape singur şi totul a decurs foarte natural. Ne bucurăm că am revenit pe scenă şi sunt convinsă că vom rămâne aici mult timp de acum încolo".

Albumul "The Dance" a fost lansat în luna mai a acestui an, la propria casă de discuri a formaţiei, Nates Tunes, ocupând mai multe săptămâni la rând primul loc în topurile britanice.

×
Subiecte în articol: muzica