x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ciuc Summer Fest : Pretenţii de artişti...

Ciuc Summer Fest : Pretenţii de artişti...

12 Iul 2010   •   00:00

Fructe şi legume proaspete, sucuri naturale, lactate, preparate vegetariene, dar şi sortimente de ceai, vin şi ciocolată se numără printre produsele solicitate de artiştii internaţionali care vor concerta la Ciuc Summer Fest din Capitală (16-18 iulie) - Gary Moore, Pink Martini şi Faithless.

De exemplu, Thomas Lauderdale, liderul Pink Martini, a specificat că în cabina sa de backstage şi-ar dori să aibă o pianină, artistul fiind obişnuit să repete o dată neacompaniat înainte de a intra pe scenă. Gary Moore a insistat să aibă camera de hotel pe un etaj de nefumători, celebrul chitarist interzicând fumatul chiar şi în zona de backstage.

Pe lângă renumele internaţional, ceea ce au în comun cei trei headlineri este şi înclinaţia spre o dietă sănătoasă, aceştia solicitând ca meniul fiecărei mese să includă fructe şi legume proaspete, sucuri naturale, lactate, precum şi diferite preparate vegetariene, alături de mai multe sortimente de ceai, vin şi ciocolată. Totuşi, deşi ţin la dieta sănătoasă, membrii Faithless îşi doresc ca după concert să aibă în backstage şi câteva porţii de pizza.

×
Subiecte în articol: muzica