x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica DIRTY SHIRT colaborează cu IAN ANDERSON (Jethro Tull)

DIRTY SHIRT colaborează cu IAN ANDERSON (Jethro Tull)

de Magdalena Popa Buluc    |    04 Oct 2024   •   20:00
DIRTY SHIRT colaborează cu IAN ANDERSON (Jethro Tull)

Dirty Shirt a anunțat colaborarea cu legendarul Ian Anderson (Jethro Tull) pentru A Brighter Day, piesă ce va fi inclusă pe următorul material discografic Dirty Shirt, preconizat să apară la sfârșitul anului 2025.

Reamintim că în iulie 2021 Dirty Shirt a mai avut o colaborare de succes alături de Benji Webbe (Skindred, Dub War), alături de care au lansat piesa și videoclipul pentru Pretty Faces.

Formația Dirty Shirt a declarat:

”Suntem onorați să vă anunțăm că pentru una dintre noile piese de pe viitorul nostru album, avem un invitat cu totul special: legendarul Ian Anderson de la Jethro Tull. Ca lider al formației, compozitor primar, cântăreț, chitarist acustic și singurul membru continuu al Jethro Tull, Ian este renumit pentru introducerea flautului în muzica rock. Cu peste 60 de milioane de discuri vândute, 11 albume de aur și 5 de platină și un Grammy pe numele său, Ian a acceptat cu grație invitația noastră de a împrumuta flautul său magic piesei A Brighter Day.

Mulțumim Ian. Este cu adevărat un privilegiu”.

Această colaborare incredibilă a fost posibilă datorită lui Sergio (tobe – Dirty Shirt), un fan devotat al lui Jethro Tull. Încă de la 19 ani, Sergio a fost hotărât să cânte alături de cât mai mulți membri ai trupei. Până în prezent, el a cântat live sau înregistrat cu 14 dintre ele, cel mai notabil cu Ian Anderson însuși.

Reamintim faptul că DIRTY SHIRT va participa la DIRTY FEST, eveniment ce va avea loc la Quantic Club din București în perioada 25-26.10.2024.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×