x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru Player

Discuri pentru Player

de Alex Revenco    |    02 Oct 2009   •   00:00
Discuri pentru Player

• Pearl Jam - Backspacer • Mariah Carey - Memoirs Of An Imperfect Angel • Pixie Lott - Turn It Up



Pearl Jam
5266-103016-03_07tv31.jpgBackspacer. Pentru a marca lansarea celui de-al nouălea album de studio din carieră Eddie Vedder & Co au hotărât să facă un cadou inedit fanilor ce achizitionează albumul în format fizic, pe CD, sau digital, de pe iTunes, oferindu-le gratuit, pentru descărcare, un concert live bonus. Noul album, ce conţine hit-ul "The Fixer", este disponibil şi în România, cu 59.90 lei.


Mariah Carey
5266-103017-03_07tv29.jpgMemoirs Of An Imperfect Angel. În noul album ce conţine şaptesprezece piese, interpreta explorează cu onestitate, profunzime şi inimă deschisă diferite aspecte din viaţa cotidiană, tema de "bază" fiind iubirea, în toate etapele ei, de la prima dragoste până la amintirile celor mai dureroase momente. CD-ul include hit-ul "Obsessed" şi single-ul "I Want To Know What Love Is".


Pixie Lott
5266-103015-03_07tv30.jpgTurn It Up. Albumul de debut pune în evidenţă personalitatea interpretei britanice, dar şi vocea extraordinară. Primul single, "Mama Do", e o poveste adolescentină despre cum tinerii se furişează noaptea pentru a merge la întâlniri clandestine, despre apetitul lor pentru aventură, acţiune şi necunoscut. Pixie a colaborat cu Cutfather şi Jonas Jeburg (Kylie, Pussycat Dolls).

×
Subiecte în articol: muzica