x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Faithless a adus "Insomnia" la Bucureşti

Faithless a adus "Insomnia" la Bucureşti

19 Iul 2010   •   00:00
Faithless a adus "Insomnia" la Bucureşti
Sursa foto: Alex Bărbulescu/

Faithless a deschis, vineri seară, la Zone Arena, seria de concerte Ciuc Summer Fest. Trupa a urcat pe scenă la 21:15, după ce au evoluat cei de la Sensor, însoţiţi de Mara şi Lora (ex-Wassabi) şi Şuie Paparude. Pe scena secundară din Arena Jagermeister/ Silent Disco au urcat L'Orchestre de Roche şi Discoballs.

"Bună seara, Bucureşti! Ne bucurăm să fim din nou aici", a salutat Maxi Jazz publicul. Din concertul Faithless (foto) nu au lipsit melodiile "Insomnia", "God is a DJ" sau "Mass Destruction", "Tweak Your Nipple", "Not Going Home", "What About Love" sau "We come 1".

Sâmbătă, Ciuc Summer Fest a mai avut în program concertele celor de la Brum Conspiracy şi Urma, de pe scena principală, Les Elephants Bizarres şi Kumm din Arena Jagermeister/ Silent Disco şi Pink Martini. Aceştia din urmă şi-au început showul în jurul orei 21:30 şi pentru mai bine de o oră şi jumătate i-au încântat pe cei aproape 4.000 de spectatori. "Bună seara! Ne bucurăm să fim iar aici!", a spus în româneşte Thomas Lauderdale, fondatorul formaţiei. Setlistul lor a cuprins "Let's Never Stop Falling In Love", "Ninna Nanna", "City Of Night", "Sympathique", "Hey Eugene!", "Cante e Dance", "Bukra Wba'do", "Amado Mio", "Dosvedanya Mio Bambino" "Splendor In The Grass", în timp ce "Brazil" a fost păstrat pentru bis.

×
Subiecte în articol: muzica