x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Gorillaz & Underworld, la Sala Polivalentă

Gorillaz & Underworld, la Sala Polivalentă

de Alex Revenco    |    30 Sep 2009   •   00:00
Gorillaz & Underworld, la Sala Polivalentă

The Mission, singurul brand de evenimente din România axat pe muzică electronică, organizează vineri, 6 noiembrie, ora 22:00, un impresionant spectacol de sunet şi lumini.



Pe scena Sălii Polivalente vor urca, în ordine, Dubfire, Gorillaz Sound System şi Underworld, iar în timpul concertului va mixa şi Dubfire, jumătatea proiectului muzical Deep Dish. Dacă trupa britanică de electro-trance Underworld este binecunoscută pentru piesele din filmul "Trainspotting", Gorillaz a intrat în Cartea Recordurilor, fiind cea mai de succes formaţie virtuală din lume.

Creat de Damon Albarn (liderul trupei Blur) şi de Jamie Hewlett (creatorul personajului animat Tank Girl), grupul Gorillaz e alcătuit din 2D - voce, keyboards, Murdoc - bas, Noodle - chitară, Russel - tobe, percuţie. Şi a înregistrat două albume: "Gorillaz" - 2001 şi "Demon Days" - 2005. Pentru concertul de la Polivalentă, biletele au fost puse deja în vânzare pe site-ul bilete.ro, preţul fiind de 50 de lei în avans şi 75 de lei la intrare.

×
Subiecte în articol: muzica