x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Grupul Vama cântă în clubul Jukebox

Grupul Vama cântă în clubul Jukebox

de Alex Revenco    |    30 Sep 2009   •   00:00
Grupul Vama cântă în clubul Jukebox

Vama (foto) revine în Bucureşti, iar mâine seară, de la 21:30, băieţii pregătesc un superconcert în Jukebox, fostul Becker Brau Live Music, din Str. Turturelelor nr. 11.



Timp de două ore, Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Raul Kusak, "Clopo" Cioargă şi "Prepe" Opriş vor oferi fanilor un playlist generos, din care nu vor lipsi piesele prezentate în cadrul show-ului memorabil de la Cerbul de Aur. Biletele la concert sunt 50 de lei şi se găsesc la Diverta, www.ticketpoint.ro şi la club. Iată câteva gânduri selectate de pe http://tudorchirila.blogspot.com, privitoare la "George Enescu":

"De ce a fost important acest festival? Pentru că a avut o funcţie terapeutică în vremurile pe care le trăim, în oraşul în care trăim. Din păcate, în spatele acestei afirmaţii se ascunde drama noastră cotidiană. Normalitatea ca terapie e un lucru grav, trebuie să recunoaştem... Pentru mine, festivalul a fost un prilej de a învăţa. Şi asta este de o importanţă covârşitoare, pentru că ziua în care nu mai înveţi mori."

×
Subiecte în articol: muzica