x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ”Inspirato”! Yanni se lansează cu Plácido Domingo

”Inspirato”! Yanni se lansează cu Plácido Domingo

de Dana Andronie    |    28 Apr 2014   •   15:08
”Inspirato”! Yanni se lansează cu Plácido Domingo

Compozitorul de renume internaţional Yanni, care va concerta pe 30 mai la Sala Palatului, a câştigat cu minunatele sale melodii instrumentale peste 40 de discuri de platină şi aur, în urma vânzărilor uriaşe înregistrate în întreaga lume. Popularitatea sa pare să depăşeasca tot mai multe frontiere. Pentru realizarea noului său album ”Inspirato”, care va fi lansat mâine de Sony Music, Yanni a colaborat cu legendarul superstar de operă Plácido Domingo, dar şi cu celebrul producător Ric Wake (a lucrat cu voci precum Whitney Houston, Mariah Carey, Jeniffer Lopez sau Marc Anthony).

”Acest album este despre toate iubirile din viaţa mea! Nu pierde credinţa''

în umanitate şi în capacitatea noastră incredibilă de a depăşi aproape orice. Este vorba, de asemenea, despre imaginaţie, creativitate, dragoste, bunătate, compasiune, integritate, părinţi, ţară, pace, unitate, credinţă şi încredere în viitorul nostru. Totul este posibil”, a declarat Yanni.

Creaţiile muzicale de succes semnate de Yanni incluse în noul album ”Inspirato” sunt interpretate de voci extraordinare: Plácido Domingo, Renée Fleming, Rolando Villazon, Katherine Jenkins, Vittorio Grigolo, Russell Watson, Micaela Oeste, Nathan Pacheco, Chloe Lowery, Lauren Jelencovich, Plácido Domingo Jr. sau Yende.

Yanni a colaborat cu Plácido Domingo şi Ric Wake pentru a asocia muzica sa cu voci adecvate, perfecte fiecărei melodii. Realizarea întregului proiect a durat patru ani şi peste 30 de ani pentru a compune muzica pe care a inspirat-o. Acesta este singurul album de acest gen, nu a existat niciodată şi nici nu va exista un alt album realizat în această manieră.

Muzica lui Yanni a traversat toate graniţele culturale şi a fost interpretată, în peste 40 de ţări. Yanni este cunoscut în special pentru concertele sale spectaculoase susţinute la: Taj Mahal , Acropole, Kremlin şi în Oraşul Interzis din China. Până de curând, artistul a evitat să folosească cuvinte în melodiile sale, dar acum s-a simţit obligat să exploreze această nouă direcţie, de altfel foarte interesantă. În acest proiect, Yanni a inclus o parte din piesele sale de succes precum ”Tribute”, ”End Of August” şi ”Adagio in C minor”.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt disponibile la preţuri accesibile, după cum urmează: 285 de lei – VIP, 255 de lei – Cat.I, 225 de lei – Cat.II , 185 de lei – Cat.III şi 145 de lei- Cat.IV.

Acestea pot fi achiziţionate prin reţeaua Vreau Bilet, de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Librăria Eminescu şi online prin WWW.VREAUBILET.RO.

×