x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Janet Jackson şi Jackson 5, în turneu mondial

Janet Jackson şi Jackson 5, în turneu mondial

22 Feb 2010   •   00:00
Janet Jackson şi Jackson 5, în turneu mondial

Sora megastarului a acceptat în cele din urmă să cânte împreună cu trupa Jackson 5, înlocuindu-l astfel pe Michael Jackson, pentru un turneu mondial ce va debuta spre sfârşitul anului, a anunţat Jermaine, cel mai mare dintre fraţii Jackson.



Cu toate că nu va fi la fel de spectaculos precum "This Is It", pe care Michael Jackson ar fi trebuit să îl susţină începând din iulie 2009, la Londra, presa britanică se aşteaptă ca noul turneu mondial al trupei Jackson 5 să aibă spectacole reuşite, informează thesun.co.uk, citat de Mediafax.

În trecut, Janet Jackson a refuzat de mai multe ori să cânte alături de fraţii ei, însă a acceptat de această dată, considerând că această colaborare va fi un tribut adus fratelui dispărut, "regele muzicii pop", decedat pe 25 iunie 2009.

Jermaine Jackson a confirmat participarea surorii sale la acest proiect, cu ocazia filmării unui spot de promovare, în Australia, pentru reality show-ul "The Jacksons: A Family Dynasty", ce va fi difuzat de postul Bio Channel din Marea Britanie.

"Am avut o conferinţă telefonică, iar Janet a fost de acord să ni se alăture în acest turneu", a declarat Jermaine Jackson.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. El a fost unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile. Michael Jackson şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo. Albumul său "Thriller" a câştigat opt premii Grammy. Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru melodia care dă titlul albumului.

Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei solo în 1982.

×
Subiecte în articol: muzica