x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica JAZZ FOR KIDS: concert de Ziua Internațională a Copilului

JAZZ FOR KIDS: concert de Ziua Internațională a Copilului

de Magdalena Popa Buluc    |    29 Mai 2023   •   17:00
JAZZ FOR KIDS:  concert de Ziua Internațională a Copilului

Miercuri, 31 mai 2023, de la 19.00, copii, părinți, bunici - altfel spus, copiii de toate vârstele! - sunt invitați la Sala Radio la un concert dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

Intitulat JAZZ FOR KIDS, evenimentul prezentat de BIG BAND-ul RADIO și dirijat de SIMONA STRUNGARU este conceput în jurul melodiilor cunoscute și îndrăgite din filme de animație.

Pe scena Sălii Radio vor urca și CORUL DE COPII RADIO - dirijat de RĂZVAN RĂDOS - duo-ul vocal NEW VEGAS SHOW (Petru Călinescu și Maximilian Muntean) și alți soliști surpriză. 

Dintre acești soliști, unii sunt chiar copii și tineri, aflați în diferite etape ale studiului muzicii. Prezența lor pe scenă - alături de instrumentiștii Big Band-ului - va oferi  acestor muzicieni în devenire bucuria de a-și expune munca și va dărui publicului încântarea de a le descoperi talentul.

Concertul dedicat copiilor va cuprinde și o componentă educativă: artiștii de pe scenă vor povesti micilor spectatori despre instrumentele muzicale, sonoritatea lor, modul în care se naște muzica ș.a.

 

 

×