x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Joi, concert Godemode in Suburbia

Joi, concert Godemode in Suburbia

de Alex Revenco    |    11 Noi 2009   •   00:00
Joi, concert Godemode in Suburbia

Maine, A&A Records, City Fm si Bring The Noise invita toti ascultatorii de muzica buna la concertul de lansare a celui mai nou album Godmode, intitulat 'ON'. In deschidere vor canta trupele Fingering Joanna si Astero.

Trupa Godmode s-a nascut in 2005 prin dizolvarea fostei trupe Narkoma, avand astazi in componenta sa pe: Paul - voce, chitara, Dan - chitara, sampler si voce, Bogdan - tobe si voce si Vladimir - bass. Noul album ON, vine la patru ani dupa lansarea primului material discografic si marcheaza o noua directie muzicala ce merge pe un rock mai melodic si mizeaza pe mai multa diversitate.
Albumul ascunde cateva surprize si cativa invitati speciali, o prezenta apreciata fiind Adi Despot de la Vita de Vie care canta alaturi de baieti piesa La Fel.

Trupa a sustinut numeroase concerte in majoritatea oraselor din tara, au concertat in deschiderea unor mari trupe precum: Deftones, Ignite, Death Before Dishonor, etc, au participat la multe festivaluri romanesti (Studentfest, Stufstock, Rosia Montana, Top T si altele) si au cantat cu nume importante din scena alternativa romaneasca: Implant Pentru Refuz, Coma, Vita De Vie, Luna Amara, Antract.

"Esenta divina este construita, si ca atare receptata, foarte asemanator cu forma unui puzzle. Astfel, cu cat timpul de conectare este mai mare, cu atat informatia receptata este mai coerenta iar momentul traficului si posesiei de esenta divina transforma practic gazda in insusi Dumnezeu. Nu cred ca acestea au fost premizele de la care a plecat Paul, acest One Man Army, atunci cand si-a botezat forma de reprezentare muzicala Godmode, insa m-am gandit ca i-ar prinde bine sa stie cat de binecuvantat este." Adi Despot ( Viata De Vie)

"Formatie tanara in peisajul rock autohton, Godmode isi editeaza cel de-al doilea album la un label major. Paul, Dan, Vlad si Bogdan au reusit aceasta performanta pentru ca au convins prin seriozitate si profesionalism . Incercand sa nu semene cu cineva anume si sa fie Godmode, ei abordeaza si hard rock si metal, au piese cu DJ si amprenta electro dar si balade acustice. Canta si romaneste si in engleza.
Astfel, publicul vine spre ei din mai multe directii si trupa are sanse sa mearga si la 'export'."

×
Subiecte în articol: muzica