x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Kylie şi-a concediat mama

Kylie şi-a concediat mama

de Alex Revenco    |    02 Iul 2010   •   00:00
Kylie şi-a concediat mama
5796-125204-untitled1.jpgCelebra interpre­tă, în vârstă de 42 de ani, este de părere că după atât de mult timp petrecut "pe drumuri" mama Carol are nevoie de linişte şi odihnă. Într-un interviu acordat jurnalistului britanic de televiziune Jonathan Ross, Kylie a făcut mai multe dezvăluiri, recunoscând că i-a fost foarte greu să-i dea mamei sale "vestea".

NEAMUL MINOGUE.
Ea a declarat: "Mama a fost alături de mine la toate turneele mele, de la debut şi până astăzi. Pentru mine este clar că ce­lor din «neamul Minogue»  le place să muncească din greu. Nu se pune problema să-mi doresc s-o dau afa­ră, tot ce vreau eu este ca ea să aibă mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Mi-a fost foarte greu să-i dau vestea şi s-o fac să înţeleagă gestul meu. N-am să uit niciodată ce "faţă" a făcut când i-am zis despre ce e vorba. Nu sunt atât de si­gură că mama s-ar putea schimba vreodată."

70 DE MILIOANE. După cum se ştie, atât tatăl cât şi mama lui Kylie sunt în­registraţi în actele vedetei ca fă­când parte din stuff. Kylie le-a dat pă­rin­ţilor "sarcini" de înde­pli­­nit tocmai pentru a-i face să se simtă utili şi să nu aibă impresia că sunt "marginalizaţi". Câştigătoare a unui Premiu Grammy şi decorată cu Ordinul Imperiului Britanic, Minogue a deve­nit cunoscută la sfârşitul anilor 1980 în urma ro­lului interpretat în serialul australian "Neighbours". În 1987 a ales cariera de interpre­tă pop şi a devenit celebră în lumea întrea­gă, vânzănd până acum circa 70 de mi­lioane de albume. În luna martie a acestui an a fost de­sem­nată Cea mai pu­ternică vedetă din Marea Britanie.
DISCURI PENTRU PLAYER
Ozzy Osbourne - Scream
Legendarul muzician britanic a înre­gistrat acest nou album alături de Gus G. (pe numele adevărat Kostas Karamitroudis) - chitară, Rob "Blasko" Nicholson - bass, Adam Wakeman - claviaturi şi Tommy Clufetos (ex-Ted Nugent, ex-Alice Cooper, ex-Rob Zombie) - tobe. Discul va fi  prezentat în cadrul unui turneu care va ajunge şi în România la 2 octombrie

Oasis- Time Flies... 1994-2009

Compilaţie apărută recent care conţine toate cele 27 de discuri singles înregistrate între anii 1994 şi 2009. Dublul CD conţine şi piese precum "Whatever" şi "Lord Don't Slow Me Down", neapărute pe nici un al­bum. În plus, cântecul "Sunday Mor­ning Call", deşi nu apare scris pe co­pertă, este piesa  "ascunsă" de pe cel de-al doilea CD, cea cu numărul 13.

Christina Aguilera -Bionic

Albumul a ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie, după care a înre­gistrat cea mai spectaculoasă scădere, ajungând pe poziţia 29. Deşi a avut parte de o campanie de publicitate bine pusă la punct. Se pare însă că Lady Gaga, Beyonce sau Leona Lewis "punctează" mai mult, chiar dacă  Christina are o voce absolut remarcabilă, incomparabilă cu a celor trei dive.

×
Subiecte în articol: muzica