x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Manowar, cap de afiş în prima zi

Manowar, cap de afiş în prima zi

de Alex Revenco    |    24 Iun 2010   •   00:00
Manowar, cap de afiş în prima zi

The Kings of Metal vin din nou la Bucureşti, la cererea miilor de fani, pentru a susţine mâine un concert de zile mari, în clasicul stil Manowar. Regii metalului au ţinut să transmită un mesaj special pentru fanii din România: „Ne vom în­toar­ce în Bucureşti la data de 25 iunie, ne-am sim­ţit minunat ultima oară când am fost în Ro­mâ­nia şi sperăm să vă revedem pe toţi acolo!" a spus Karl Logan, chitaristul de la Manowar.

Tu­borg Green Fest presented by Sonisphere Fes­tival este cel mai tare festival rock, des­fă­şu­rat până acum în România, aducând în faţa pu­bli­cului atât trupe noi, cât şi grupuri de legen­dă, intrate în istoria genului. De vineri şi până du­minică, publicul prezent la Romexpo va avea şansa să urmărească un afiş absolut impresionant: Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land - vineri, Metallica, Sla­yer, Megadeth, Anthrax, Viţa de vie - sâmbătă, Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Ana­the­ma, Luna Amară- duminică.

Pentru prima oară în istorie, în 2010, cele mai mari formaţii heavy metal din istorie (Anthrax, Slayer, Me­ga­deth şi Metallica) au convenit să cânte îm­preu­nă, pe aceeaşi scenă. Până să ajungă în Bu­cureşti, „The Big Four" au evoluat în cadrul So­nisphere 2010 în Polonia, Elveţia, Cehia şi Bul­garia. Scott Ian, chitaristul trupei Anthrax, vor­beşte într-un interviu acordat organizatorilor Tuborg Green Fest presented by Sonisphe­re Festival despre ce înseamnă pentru el partici­pa­rea într-un astfel de show: „Este visul oricărui fan de metal. Când mă gândesc la asta, nu nu­mai din poziţia uneia dintre trupele care cântă în show, dar şi din punctul de vedere al unui fan Slayer, Megadeth sau Metallica, cred că e cel mai tare show din lume...". Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat, la Romexpo, de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

×
Subiecte în articol: muzica