x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Metale grele - Tribute to Pantera, in Silver Church

Metale grele - Tribute to Pantera, in Silver Church

de Alex Revenco    |    12 Mar 2010   •   00:00
Metale grele - Tribute to Pantera, in Silver Church
0-115984-akralnecrosis.jpgDuminică 14 Martie in Clubul Silver Church din Capitala, are loc un eveniment special, organizat de Stay Metal Forever. Domination va cânta piese din repertoriul Pantera, una din cele mai mari trupe metal din istorie, L.O.S.T. prezintă, in premiera, materialul noului album si in plus, Akral Necrosis si Kistvaen, doua sperante ale genului black metal, urca pentru prima data pe aceeasi scena.

Domination va oferi un recital de doua ore, compus integral din piese Pantera, formatia fiind alcatuita din Cezar Popescu (chitaristul trupei Vita de Vie), Cristi Dumitrescu (fiul celebrului tobosar Nelu Dumitrescu de la Iris), Adi (basistul Lotului National de Hardcore) si Fane (voce).

Invitati speciali pentru aceasta seara vor fi cei de la L.O.S.T., care vor prezenta, in premiera, materialul noului album, "Remains of Pain", ce va fi lansat in prima jumatate a acestui an. L.O.S.T. inseamna un nume cu greutate pentru scena autohtona astfel putem garanta un show bine pus la punct si in acelasi timp o premiera a unor noi compoziti.

Akral Necrosis (foto), in acest moment una din cele mai promitatoare nume ale scenei undeground, este  gata sa ofere un recital raw black metal, cântând piesele albumului de debut. Kistvaen, detinatoarea titlului de 'Best Romanian Metal Newcommer' in cadrul premiilor Best Of 2009 Metalhead si finalista la prima editie a concursului The Rock Battle va prezenta un recital black metal. E de mentionat ca trupa Kistvaen e alcatuita din actuali membri Abigail si Akral Necrosis, cat si fosti componenti Sincarnate. Concertele vor incepe la ora 19:00, pretul unui bilet fiind de 15 lei.

×
Subiecte în articol: muzica