x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica O cântăreață celebră și-a anunțat retragerea din lumina reflectoarelor

O cântăreață celebră și-a anunțat retragerea din lumina reflectoarelor

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2024   •   22:30
O cântăreață celebră și-a anunțat retragerea din lumina reflectoarelor
Sursa foto: Hepta

Cântăreața de origine greacă Nana Mouskouri și-a anunțat retragerea de pe scenă, într-un interviu acordat revistei germane Der Spiegel.

Artista s-a născut în localitatea Chania din insula Creta, pe 13 octombrie 1934. Anul acesta va împlini 90 de ani. Pentru a marca acest eveniment, va fi lansat un album cu unele dintre hiturile sale, reînregistrate de o orchestră. „Când aud aceste înregistrări, nu mă pot opri din plâns”, a mărturisit aceasta.

"Voi mai susțin câteva spectacole, apoi asta va fi tot. Cred că am făcut destul", a declarat Nana Mouskouri în interviul publicat în ediția online a săptămânalului. "", a adăugat artist.

"Nu mă pot preface că sunt o femeie tânără. Nu vreau să fac rău oamenilor. N-am dreptul să urc pe scenă și să cânt prost, chiar dacă publicul mă aplaudă pentru asta", a adăugat ea.

În 2008, Nana Mouskouri (nume real Ioanna Mouschouri) și-a luat rămas-bun de la public, în timpul unui concert susținut la Atena, însă anul următor a revenit pe scenă, mărturisind că era prea plictisită pentru a sta departe de muzică.

Nana Mouskouri a a vândut circa 300 de milioane de albume în toată lumea, într-o carieră de peste cinci decenii, fiind una dintre cele mai bine vândute artiste din muzică din toate timpurile. A abordat atât muzica populară, cât și genurile jazz și pop.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹


 

×
Subiecte în articol: nana mouskuri retragere scena