x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ozzy Osbourne, cronicar de sănătate la Sunday Times

Ozzy Osbourne, cronicar de sănătate la Sunday Times

de Alex Revenco    |    18 Iun 2010   •   00:00
Ozzy Osbourne, cronicar de sănătate la Sunday Times

Binecunoscut pentru dependenţa de alcool şi droguri, rockerul de 61 de ani a devenit Dr. Ozzy. Când publicaţia britanică The Sunday Times i-a propus să semneze o rubrică de sănătate, a crezut că e o glumă. Dar până la urmă propunerea s-a dovedit serioasă şi Dr. Ozzy a scris deja un articol. El a spus că a fost consultat de mii de doctori, pe care i-a plătit cu mai bine de un milion de lire sterline, şi crede că ştie mai bine decât ei ce înseamnă să fii doctor.

GREŞELI STUPIDE
"Dacă oamenii pot învăţa din greşelile mele stupide fără să repete vreuna dintre ele sau dacă mă aud vorbind de colonoscopie, nu vor ezita să-şi facă teste pentru depistarea cancerului la colon, atunci e suficient pentru mine." În rubrica sa, Dr. Ozzy va răspunde şi întrebărilor cititorilor. La 2 octombrie, Ozzy Osbourne va concerta pentru prima oară în România, la Zone Arena din Bucureşti.

125-150 DE LEI BILETUL
Biletele la Ozzy, disponibile prin reţeaua Eventim, sunt: până la 30 iunie - 125 de lei (Normal Circle), 220 de lei (Golden Circle) şi 450 de lei (VIP); iar în perioada 1 iulie-2 octombrie vor fi: 150 de lei (Normal), 250 de lei (Golden) şi 500 de lei (VIP).


Discuri pentru Player
5773-123749-03_07tv32.jpgCharles Schillings - Like A Radio
Este cel mai recent album al artistului, cu o experienţă de DJ de aproape 20 de ani. Pe acest disc el colaborează cu Juanita Grande, în "Conduire le soir"("Driving
at night") vorbeşte despre pericolul conducerii automobilului sub influenţa alcoolului, face remixuri house cu sounduri melodioase de rock, electro-funk, soul şi groovy jazz.

 


5773-123747-03_07tv30.jpgMarina&The Diamonds - The Familly Jewels
Albumul de debut cuprinde 13 piese, printre care şi "Oh No!", ce a fost anunţată mai târziu ca făcând parte din tracklist. Marina& The Diamonds a ocupat locul doi în topul BBC Sound of 2010, care stabileşte cele mai promiţătoare trupe şi cei mai creativi solişti ai anului. Alte titluri: "Are You Satisfied?", "I Am Not A Robot", "Girls". 

 


5773-123748-03_07tv31.jpgB.o.B. - B.o.B Presents: The Adventures Of Bobby Ray.
Albumul, produs în cea mai mare parte de artist şi înregistrat cu instrumente muzicale din cele mai diverse, inclusiv pian şi trompetă, conţine single-ul "Nothin' On You" (feat. Bruno Mars), piesă ce a reuşit să intre în Billboard top 10 până pe locul al doilea. Pe "Airplanes (Part II)" apar Eminem şi Hayley Williams de la Paramore.

×
Subiecte în articol: muzica