x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Prostituaţii vin la Funk Rock Hotel

Prostituaţii vin la Funk Rock Hotel

de Alex Revenco    |    16 Oct 2009   •   00:00
Prostituaţii vin la Funk Rock Hotel

Cea de-a şasea ediţie FRH se desfăşoară mâine seară, la Preoteasa cu participarea trupelor Les Elephants Bizzares, AB4, Aria Urbana, The Moood şi The Prostitutes (Cehia). La acest concert, organizat de Institutul Ceh şi Jiji Event, un bilet este 30 de lei pe www.ticketpoint.ro şi 35 de lei la intrare.



În 2007, Les Elephants Bizarres şi-au reunit forţele cu scopul declarat de a face "o muzică veselă", creată pentru sufletul lor. Cu un sound indie, marcat de influenţe punk, grupul şi-a câştigat numeroşi fani. Pe lângă cântări şi un album lansat recent, AB4 este o trupă rock implicată şi în alte proiecte, precum coloane sonore la filme de scurt metraj, fusion cu trupe de hip-hop (Verdikt) etc. Revenit în actualitate, Aria Urbană încearcă să descopere "noi sonorităţi" în timp ce The MOOoD continuă să "crească" pe drumul pe care l-au ales, brit rock, cu influenţe Muse, The Cure, Blur.

Iată o autocaracterizare realizată de cei de la The Prostitutes: "Distors, dans, distrugere, energie, creier, chitare. Petrecere pe mormântul muzicii anilor '80. Bas-bariton carismatic. Doamnelor şi domnilor, The Prostitutes!"

×
Subiecte în articol: muzica