x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Queensryche live

Queensryche live

de Alex Revenco    |    25 Mai 2008   •   00:00
Queensryche live

Este ultima şansă pentru fanii din România de a ur­mări un extraordinar spectacol de sunet şi lumini. Cu ocazia sărbătoririi a două­zeci de ani de la primul al­bum “Operation Mindcrime”, trupa Queensryche va prezenta pentru ultima dată acest show de excepţie în cadrul turneului european “Operation Mindcrime: parts I & II”.

Maraton - Integrala “Operation Mindcrime”, I şi II

Este ultima şansă pentru fanii din România de a ur­mări un extraordinar spectacol de sunet şi lumini. Cu ocazia sărbătoririi a două­zeci de ani de la primul al­bum “Operation Mindcrime”, trupa Queensryche va prezenta pentru ultima dată acest show de excepţie în cadrul turneului european “Operation Mindcrime: parts I & II”. Concertul, prevăzut să aibă loc vineri, 30 iunie, ora 20:00, la Arenele Romane, va avea o durată neobişnuită, aproximativ trei ore şi jumătate!

Cu acest prilej, pentru prima şi ultima oară vom putea urmări albumele “Operation Mindcrime”, I şi II, cîntate în între­gi­me de grupul american, într-un spectacol-maraton de peste trei ore şi jumătate. Organizat de Dollar Rent a Car, concertul Queensryche va începe undeva după ora 21:00 şi va avea două părţi, cu o pauză (de 10-15 mi­nute) între ele. În prima parte va fi prezentat albumul “Operation: Mindcrime” din 1988, iar în cea de-a doua, discul numă­rul doi, din 2006, plus patru-cinci piese mai vechi din repertoriul Queensryche, ce vor fi stabilite  atunci. La acest concert, intrarea ge­nerală este 100 de lei, biletele fiind încă disponibile la www.ticket­point.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, precum şi în reţeaua magazinelor  Diverta.

×
Subiecte în articol: muzica operation mindcrime