x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Reguli de acces la festivalul Sonisphere

Reguli de acces la festivalul Sonisphere

de Alex Revenco    |    22 Iun 2010   •   00:00
Reguli de acces la festivalul Sonisphere

Startul celui mai mare festival rock organizat vreodată în România se apropie. Pentru confortul participanţilor la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină cât mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Accesul în fiecare din cele trei zile de festival se va face începând cu ora 14:00, iar concertele se vor încheia la ora 23:00. Cele două puncte de acces în zona de concert sunt intrările Romexpo dinspre Casa Presei şi Bulevardul Expoziţiei.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. După acces, participanţii vor primi brăţări în funcţie de tipul de bilet achiziţionat. Brăţările nu pot fi înstrăinate, rupte şi nu sunt transmisibile.

5779-124213-greenfest_map2.jpg

Având în vedere faptul că la concert sunt aşteptate câteva zeci de mii de persoane, organizatorii recomandă utilizarea transportului în comun, în special a metroului. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât cei care vin totuşi cu autoturisme sunt rugaţi să parcheze mai departe. Obiecte interzise la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. Accesul cu medicamente este permis doar în baza unei reţete. Publicul este rugat să nu vină la concert cu bagaje, genţi voluminoase sau lucruri de valoare.

Prezenţa copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotului de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, iar prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă.
De asemenea, spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.
Pe toată durata festivalului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

×
Subiecte în articol: muzica