x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rihanna va fi capul de afiș al spectacolului din pauza Super Bowl 2023

Rihanna va fi capul de afiș al spectacolului din pauza Super Bowl 2023

27 Sep 2022   •   23:05
Rihanna va fi capul de afiș al spectacolului din pauza Super Bowl 2023

Superstarul pop Rihanna va fi capul de afiș al spectacolului din pauza meciului Super Bowl 2023, din luna februarie din Arizona, a anunțat NFL, citat de BBC Sport.

Câștigătoarea a nouă premii Grammy a dat vestea postând pe Twitter o fotografie cu o minge de fotbal marca NFL.

Organizatorii au numit-o pe artista în vârstă de 34 de ani un "talent generațional" într-un comunicat de presă emis duminică seară.

Spectacolul este unul dintre cele mai râvnite din domeniul muzical, spectacolul de 14 minute din acest an atrăgând peste 120 de milioane de telespectatori, a precizat NFL.

Printre vedetele care au cântat s-au numărat Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J Blige și Kendrick Lamar. Spectacolul a câștigat un premiu Emmy pentru "Outstanding Variety Special (Live)".

Rihanna este o artistă unică într-o generație, care a fost o forță culturală de-a lungul carierei sale", a declarat șeful departamentului de muzică al NFL, Seth Dudowsky.

Iar Jay-Z, a cărui companie de divertisment Roc Nation va ajuta la organizarea spectacolului, a numit-o pe vedetă o „femeie cu origini umile care a depășit așteptările la fiecare pas".

„O persoană născută pe mica insulă Barbados care a devenit una dintre cele mai proeminente artiste din toate timpurile. Autodidactă în afaceri și în divertisment", a adăugat el.

Participarea Rihannei marchează o întoarcere bruscă de atitudine din partea cântăreței, care a refuzat o ofertă de a fi capul de afiș al spectacolului din 2019 pentru a fi solidară cu starul NFL Colin Kaepernick.

Fost fundaș titular la San Francisco 49ers, Kaepernick nu a mai jucat în ligă din 2016, după ce decizia sa de a îngenunchea în timpul imnului național dinaintea meciului a contribuit la lansarea unei mișcări globale împotriva rasismului.

Ulterior, el a intentat un proces împotriva NFL, susținând că proprietarii ligii au fost de acord să îl excludă din acest sport.

Rihanna a declarat la vremea respectivă că ar fi fost o "„ngăduitoare" dacă ar fi acceptat participarea.

„Pur și simplu nu puteam fi o trădătoare", a declarat ea pentru revista Vogue. „Sunt lucruri în cadrul acelei organizații cu care nu sunt deloc de acord și nu aveam de gând să mă duc și să le fiu de folos în vreun fel".

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Rihanna