x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Robbie se întoarce!

Robbie se întoarce!

de Alex Revenco    |    10 Ian 2008   •   00:00

Gelos pe succesul avut de Take That, el promite un spectaculos comeback în 2008

În 2006 Robbie Williams a lansat “Rudebox”, primit cu răceală de cri­tica de specialitate, iar recent i-a expirat şi contractul (pe patru ani) cu EMI. În acest timp, foştii săi colegi de la Take That au avut două discuri singles pe locul 1, iar albumul lor de comeback, “Beautiful World”, continuă să se vândă bine, fiind în continuare în Top 10, după un an de la apariţie. Mai mult, turneul de comeback Take That s-a bucurat de un succes răsunător.

 

UN NOU DISC. În 2007, Robbie n-a făcut nimic, în timp ce Take That s-a descurcat de minune şi fără el. În consecinţă a hotărât că e timpul să se pună serios pe treabă, pentru a-şi redobândi “coroana”. Imediat după Crăciun el a intrat în studio, unde lucrează pentru un nou disc. Chiar dacă piesele nu sunt încă definitivate, Robbie a spus că “este vorba despre cele mai inspirate compoziţii pe care le-am făcut vreodată şi printre ele chiar s-ar putea găsi un mare hit cum a fost «Angels»“.

Plecat din Take That în 1995, Ro­bbie a refuzat invitaţia de a par­ti­cipa la turneul de comeback, iar re­cent Gary Barlow a spus: “Nu mai e loc pentru Robbie în Take That”.

×
Subiecte în articol: muzica take that