x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Robbie Williams, din nou pe scenă alături de Take That

Robbie Williams, din nou pe scenă alături de Take That

22 Sep 2009   •   00:00
Robbie Williams, din nou pe scenă alături de Take That

Cântăreţul va urca din nou pe scenă alături de trupa Take That, de care s-a despărţit în 1995. Gary Barlow, fostul său coleg, l-a invitat să ia parte la un concert caritabil, care va avea loc luna viitoare, la Londra. Robbie, care de curând a lansat un nou single, "Bodies", se va alătura formaţiei, în mod excepţional, doar pentru acest eveniment.



"Da, ceva chiar se va întâmpla. Eu şi Gary ne-am întâlnit des în ultima vreme şi am discutat", a confirmat Williams. De asemenea, la concertul caritabil, care va fi organizat de fundaţia Children in Need la Royal Albert Hall din Londra, va urca pe scenă cântăreţul Mika. Acesta s-a arătat foarte încântat de revenirea lui Robbie alături de Take That. "Sunt un mare fan al lui Robbie şi îmi place mult nou lui single, «Bodies»", a spus acesta.

Între timp, Robbie Williams şi-a dus iubita la o "vânătoare de extratereştri".

Excentricul cântăreţ, care s-a mutat înapoi în Marea Britanie, după ce a petrecut mai mulţi ani în California, a făcut mai multe vizite nocturne în Cradle Hill, lângă Warminster, în sudul Angliei, alături de actriţa Ayda Field, pentru a căuta OZN-uri.

Robbie, în vârstă de 35 de ani, este pasionat de viaţa extraterestră şi susţine că a văzut trei OZN-uri până în prezent.

Single-ul "Bodies" precede următorul album al lui Williams, "Reality Killed the Video Star", care a fost înregistrat şi mixat împreună cu producătorul Trevor Horn, într-un studio din Londra. Trevor Horn a colaborat în trecut cu Paul McCartney şi Cher, iar vechea lui trupă, The Buggles, a lansat în 1979 hitul "Video Killed the Radio Star". "Reality Killed the Video Star" este primul material discografic al starului britanic din ultimii trei ani şi va fi lansat pe 9 noiembrie.

După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera lui solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial.

Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite.

Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.

Mediafax

×
Subiecte în articol: muzica Robbie Williams take that