x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Robbie Williams primeşte un premiu pentru întreaga carieră

Robbie Williams primeşte un premiu pentru întreaga carieră

23 Oct 2009   •   00:00
Robbie Williams primeşte un premiu pentru întreaga carieră

Robbie Williams va primi un premiu pentru întreaga carieră. Evenimentul se va produce la cea de-a 30-a gală BRIT Awards ce va avea loc la Londra, în februarie 2010. la numai 35 de ani, fostul membru al trupei Take That a câştigat deja 11 BRIT Awards în calitate de artist solo şi alte patru împreună cu foştii săi colegi de trupă. El a susţinut recent un recital la Londra, după o pauză de trei ani, în cadrul unui concert difuzat de BBC, simultan, în 250 de cinematografe din lume.



După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera lui solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. Noul său single, "Bodies", a fost lansat în magazine pe 12 octombrie, urmând ca, pe 9 noiembrie, să apară pe piaţă şi albumul din care face parte, "Reality Killed The Video Star", produs de Virgin Records, o subdivizie a trustului EMI. Robbie Williams va închide a 30-a ediţie a galei BRIT Awards ce va avea loc pe 16 februarie la Londra.

Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006 şi primit cu rezerve de criticii de specialitate. Acesta a fost, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite. Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică unde a încercat să-şi trateze dependenţa de medicamente. Robbie Williams, în vârstă de 35 de ani, este pasionat de viaţa extraterestră şi susţine că a văzut trei OZN-uri până în prezent.

×
Subiecte în articol: muzica