x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rolling Stones: record “lent” de vânzări la Madrid

Rolling Stones: record “lent” de vânzări la Madrid

de Sebastian S. Eduard    |    23 Iun 2014   •   17:02
Rolling Stones: record “lent” de vânzări la Madrid

Legendara formaţie britanică The Rolling Stones va susţine la 25 iunie, în cadrul turneului “14 On Fire”, un concert pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, pentru care biletele s-au vândut în 11 ore. Un record “lent”, comentează EFE, în comparaţie cu numai 8 minute în care s-au vândut 18.000 de bilete la Berlin, 13 minute în care s-au epuizat 25.000 de bilete la Oslo şi 51 de minute necesare pentru 75.000 de bilete la Paris.

Mick Jagger (chitară şi voce), Keith Richards (chitară), Ron Wood (chitară ritmică) şi Charlie Watts (baterie), însumează 285 de ani, deşi pe scenă aduc energia muzicală a unor tineri de numai 20 de ani şi continuă să fie pe vârful valului.

Actualul turneu prin ţări europene, care a început la Telenor Arena din Oslo, a adus momente memorabile precum alăturarea ca invitat special a chitaristului Mick Taylor, care a făcut parte din formaţie între 1969 şi 1974. Explozivă a fost şi evoluţia de la festivalul Rock In Rio din Lisabona, la 29 mai, când Bruce Springsteen a apărut alături de membrii formaţiei, în faţa celor aproape 90.000 de persoane strânse în Parcul Bela Vista. (S.S.E.)


×
Subiecte în articol: The Rolling Stones