x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sonisphere : Metal live la Bucureşti!

Sonisphere : Metal live la Bucureşti!

de Alex Revenco    |    25 Iun 2010   •   00:00
Sonisphere : Metal live la Bucureşti!

Organizatorii Festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival anunţă că scena folosită pe durata celor trei zile este una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume. Este comparabilă cu cea folosită în cadrul concertului AC/DC din România şi are o suprafaţă totală de 1.500 metri pătraţi, 20 metri înălţime şi cântăreşte 150 de tone.

STAGECO
Aceasta este adusă şi montată în România de StageCo, una dintre cele mai mari firme de profil din lume. Sistemul de sonorizare este unul dintre cele mai moderne la această oră, având peste 100 de boxe, iar concertele vor fi proiectate pe ecrane gigantice cu led. Luminile vor fi aranjate în configuraţii diferite în fiecare seară, în funcţie de show-ul fiecărei trupe. În total, este vorba despre un consum de peste 2.000 kw, iar Metallica şi mai ales Rammstein vor folosi un arsenal întreg de efecte pirotehnice de senzaţie. Echipa tehnică şi de producţie numără peste 500 de oameni din Germania şi România.


Program festival
Cel mai tare festival rock care a avut loc vreodată în România aduce în faţa publicului atât trupe de succes ale momentului, cât şi mulţi dintre "greii" rockului mondial.
Vineri 25 iunie - Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land
Sâmbătă 26 iunie - Metallica (21:00-23:00); Slayer (19:15-20:15); Megadeth (17:45-18:45); Anthrax (16:30-17:15); Viţa de vie
Duminică 27 iunie - Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema, Luna Amară.
Pentru o mai bună organizare, oficialii festivalului au decis ca intrarea să se facă pe o singură cale de acces, cea dinspre Piaţa Presei Libere. În fiecare zi, accesul publicului este permis începând cu ora 14:00, prima trupă din program cântă în jurul orei 16:00-16:30, iar headlinerul îşi încheie recitalul la ora 23:00.

×
Subiecte în articol: muzica