x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Stephen Gately, membru al trupei Boyzone, a murit

Stephen Gately, membru al trupei Boyzone, a murit

11 Oct 2009   •   00:00
Stephen Gately, membru al trupei Boyzone, a murit

Stephen Gately, unul dintre membrii trupei Boyzone, în vârstă de 33 de ani, a murit în condiţii suspecte, ieri, în timpul vacanţei pe care şi-o petrecea în Mallorca, Spania. Trupul neînsufleţit al artistului a fost găsit în camera sa de hotel, iar cauza morţii nu a fost încă stabilită.





Potrivit unor surse citate de tabloidul britanic News of The World, se pare că Stephen Gately a murit în somn, după ce se întorsese din oraş, la capătul unei seri cu prietenii.



Ceilalţi patru membri ai trupei Boyzone, între care Ronan Keating, sunt absolut şocaţi de această situaţie şi plănuiesc să vină pe insula Mallorca, pentru a afla mai multe detalii.

Un prieten al grupului a declarat, pentru News of The World, că "Ronan este distrus. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. L-a iubit pe Stephen ca pe un frate, erau foarte apropiaţi. Toată lumea este în şoc şi nimănui nu-i vine să creadă că este adevărat".



Stephen Gately a recunoscut public, în urmă cu 10 ani, că era homosexual. El se căsătorise cu Andrew Cowles, în anul 2006. Moartea artistului i-a surprins pe toţi cei care îl cunoşteau, cu atât mai mult cu cât aceştia l-au descris tot timpul la superlativ.



Pe 6 octombrie, cântăreţul postase un mesaj pe Twitter, în care anunţa că este foarte ocupat şi că planuieşte să scrie o carte.

La aflarea veştii, Elton John a declarat că este şocat. "Stephen a fost un suflet blând şi bun. Trimitem dragostea şi condoleanţe partenerului lui şi prietenilor din toată lumea", a spus Elton John. (V.A.)

×
Subiecte în articol: muzica stephen gately boyzone