x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Summer Fest la Zone Arena

Summer Fest la Zone Arena

de Alex Revenco    |    20 Iun 2010   •   00:00
Summer Fest la Zone Arena

Festivalul Ciuc Summer Fest îşi schimbă locul de desfăşurare, urmând a avea loc în complexul Zone Arena. Anunţat iniţial pe stadionul Iolanda Balaş Soter, evenimentul a fost mutat din motive logistice, deoarece noua locaţie permite accesul unui număr mai mare de spectatori, precum şi desfăşurarea altor extra-activităţi. Ciuc Summer Fest va avea loc în perioada 16-18 iulie, când headlineri vor fi Faithless, Pink Martini şi Gary Moore.

Acestora li se vor alătura nume reprezentative ale scenei autohtone, precum Şuie Paparude, Urma, Viţa de Vie, Sensor, Kumm, The MOOod sau E.M.I.L. "Summer Fest este un concept de festival, care s-a născut în vara lui 2008 şi pe care anul acesta am dorit să-l readucem în prim plan alături de partenerul nostru Ciuc. Fiind primul an în care festivalul se desfăşoară pe o perioadă de trei zile consecutive, intenţionăm să oferim publicului o gamă largă de extra-activităţi, pentru a trăi pe deplin experienţa unui festival, iar Zone Arena permite o amplasare mult mai facilă a acestora.

Prin urmare, luând în considerare şi experienţa pozitivă a concertului Bob Dylan, desfăşurat în aceeaşi locaţie, am luat hotărârea de a muta şi Ciuc Summer Fest la Zone Arena", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. Complexul Zone Arena, situat în cartierul Floreasca, este una dintre cele mai noi locaţii de eveniment din Bucureşti, întinsă pe o suprafaţă de aproape trei hectare, ce poate fi adaptată în funcţie de necesităţi, pentru un concert sau pentru un festival. Biletele -pentru fiecare zi a festivalului - pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro şi din reţeaua Diverta, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 90 lei, 160 lei şi 220 lei.

×
Subiecte în articol: muzica