x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa tribut Michael Jackson no 1 in lume vine in Romania!

Trupa tribut Michael Jackson no 1 in lume vine in Romania!

29 Oct 2009   •   00:00
Trupa tribut Michael Jackson no 1 in lume vine in Romania!

In data de 17 martie 2010, la Sala Palatului legenda "Michael" merge mai departe! Trupa tribut no1 in lume - WHO'S BAD a inclus in turul sau mondial si Bucurestiul! Isteria creata in jurul mortii regelui pop naste si mai multa "sete" pentru tot ceea ce a creat artistul! De la o simpla manusa pana la mii de oameni care vor sa fie/danseze/cante ca el! Astfel s-a nascut si trupa "Who's Bad" - o trupa special fondata pentru a reconstrui intregul brand Michael, singura de altfel recunoscuta de insusi regele pop! Acestia vor sosi la Bucuresti pentru un show ce isi propune a fi de neuitat pentru fanii lui Michael!

Who's Bad - Cine sunt ei? Un grup format din 7 persoane, ce a fost fondat acum 6 ani de catre Vamsi Tadepalli pentru a recrea muzica, coregrafia, pe scurt - legenda Michael Jackson, din zilele cand facea parte din Jackson 5 pana cand facea furori cu Thriller! Baietii sustin anual cate 150 de concerte in toata lumea, de la Singapore la Birmingham si New York, majoritatea fiind sold-out cu mult timp inainte. Ultimul lor show, din Taiwan - ce a avut loc anul acesta, s-a desfasurat in fata a peste 20.000 de fani Michael Jackson!

Show-ul lor de 90 de minute include toate melodiile cunoscute ale lui Michael Jackson:
ABC, Another Part of Me, Bad, Beat It, Ben, Billie Jean, Black or White, Blame it on the Boogie, Butterflies, Can You Feel It, Dancing Machine, Dirty Diana, Don't Stop Til You Get Enough, Earth Song, The Girl is Mine, Human Nature, Heartbreak Hotel, I Can't Help It, I'll Be There, I Want You Back, Jam, The Lady in My Life, The Love you Save, Man in the Mirror, Never Can Say Goodbye, Off the Wall, PYT, Remember the Time, Rock With You, Shake Your Body Down, She's Out of My Life, Smooth Criminal, Thriller, Wanna Be Startin' Something, The Way You Make Me Feel, Working Day and Night, You Are Not Alone, You Rock My World.

Anul care urmeaza este un an plin pentru Who's Bad. Ei au deja programate sute de show-uri in intreaga lume si cu greu au gasit o zi libera pentru a veni in Romania. Ne-au promis insa ca vor da tot ce e mai bun din ei si vor face un show de neuitat pentru toti fanii Michael Jackson!

Special pentru fani, cele mai bune locuri in sala vor fi puse in vanzare incepand de vineri, 30 octombrie pana pe data de 5 noiembrie doar pe www.bilete.ro si www.eventim.ro. Preturile acestora pornesc de la 80 de lei si ajung pana la 260 lei, in functie de categorie. Incepand cu data de 6 noiembrie, biletele se vor mai putea gasi si la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos si Vodafone, Librariile Carturesti si online pe www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.myticket.ro si www.calendarevenimente.ro.

×
Subiecte în articol: muzica