x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Turneu ZZ Top Primul show, în Olanda: Primul show, în Olanda

Turneu ZZ Top Primul show, în Olanda: Primul show, în Olanda

de Alex Revenco    |    12 Oct 2009   •   00:00
Turneu ZZ Top Primul show, în Olanda: Primul show, în Olanda

Double Down Live 2009 a debutat la Amsterdam şi, după cum se ştie, turneul îi va aduce pe cei de la ZZ Top şi în România la 20 octombrie, în Sala Polivalentă din Capitală.



După show-ul din România, ZZ Top va pleca în Bulgaria, unde va concerta la Sofia la 21 octombrie, ultimul oraş de pe continent fiind Londra, la 28 octombrie, pe scena faimoasei Wembley Arena. În vara acestui an, ZZ Top avea programat un turneu în SUA, alături de Aerosmith, care, din păcate, a fost anulat din cauza unui accident suferit de solistul Steven Tyler. Cei de la ZZ TOP au decis însă să continue turneul singuri, pentru a nu-şi dezamăgi fanii.

Pentru concertul de la Bucureşti, biletele sunt 120 de lei în avans şi 130 de lei în ziua spectacolului, disponibile prin Eventim în magazinele Germanos, librăriile Cărtureşti, o parte din magazinele Vodafone, la www.eventim.ro şi www.bilete.ro. Înaintea show-ului ZZ Top de la Polivalentă, la ora 19:30 va urca pe scenă grupul folk-rock Cri Gri, alcătuit din Ştefan Mardale - voce, bass, Cătălin Ştefănescu Pătraşcu - chitare, mandolină, Daniel Ivaşcu - percuţie şi Zsolt Bara - chitară.

×
Subiecte în articol: muzica