x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un nou disc Tokio Hotel

Un nou disc Tokio Hotel

de Alex Revenco    |    27 Sep 2009   •   00:00
Un nou disc Tokio Hotel
Sursa foto: Universal Music Ro/

Câştigătorii mai multor Discuri de Platină, cei de la Tokio Hotel îşi lansează în octombrie noul album, „Humanoid", ce a început deja să fie promovat de primul single, intitulat „Automatic".



Bill Kaulitz, solistul grupului, a declarat: „Am lucrat la acest album mai bine de un an, până când am fost pe deplin multumiţi de piese şi de întreaga producţie. Ne place foarte mult cum a ieşit «Humanoid» şi sper că fanii vor fi multumiţi şi vor uita că a trebuit să aştepte atât de mult".

„Automatic" pare a fi o călătorie epică, graţie contribuţiei talentatului chitarist Ton Kaulitz şi a partiturii vocale, cu iz de imn, interpretate de fratele său geaman, Bill. Versurile piesei şi linia melodică sunt evidenţiate de precizia secţiei ritmice, alcătuite din basistul Georg Listing şi toboşarul Gustav Schaefer.

POVESTE DE SUCCES
Este o piesă definitorie pentru noua etapă din povestea de succes a celor de la Tokio Hotel. Un cântec plin de deznadejde, cu un refren ideal pentru a fi cântat de fani, în concerte. Tokio Hotel a început ca trupa unei şcoli din Magdeburg, iar acum e conside­rată cea mai importantă formaţie germană din ultimii douăzeci de ani. Are la activ mai mult de zece Discuri de Platină şi vânzări de şase milioane de discuri.

×
Subiecte în articol: muzica