x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Untold 2019. Concert in memoriam pentru Alexandra Măceşanu

Untold 2019. Concert in memoriam pentru Alexandra Măceşanu

de Theodora Şutiu    |    05 Aug 2019   •   11:37
Untold 2019. Concert in memoriam pentru Alexandra Măceşanu

DJ-ul olandez Don Diablo, unul dintre cei mai aşteptaţi performeri de la Untold 2019, a reuşit să pună capăt tradiţiei manelelor de la festivalele mari de la noi din ţară, cu un moment care a emoţionat toţi spectatorii care au participal la show-ul de sâmbătă spre duminică.

Artistul i-a dedicat una din piesele sale Alexandrei, fata de 15 ani ucisă în Caracal. Fotografia victimei a apărut pe ecranul scenei principale. „Dedic această piesă unei fete speciale, numele ei este Alexandra, și tuturor copiilor dispăruți ai României. Nu vă vom uita, oriunde v-ați afla”, a spus DJ-ul olandez, în timp ce pe ecranul principal al scenei era proiectată imaginea Alexandrei. Gestul artistului a fost întâmpinat cu urale şi multă emoţie de către cei prezenţi. Stadionul Cluj Arena a fost arhiplin. „Mi s-a făcut pielea de găină“,  a reacţionat unul dintre participanţi.

Ce s-a întâmplat

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea. Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus le-a omorât pe fete şi că a ars cele două cadavre. 

 

×