x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VH2, în deschiderea concertului Elton John

VH2, în deschiderea concertului Elton John

09 Iun 2010   •   00:00
VH2, în deschiderea concertului Elton John

Trupa VH2 înfiinţată în 2001 de Gabriel Cotabiţă concertează în deschiderea show-ului pe care celebrul artist britanic Elton John îl va susţine, sâmbătă, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, informează organizatorii.



De-a lungul timpulului, trupa VH2 a susţinut numeroase concerte şi a lansat pe piaţă două albume - "Dacă n-ai iubi" şi "Greatest Hits". Elton John va rămâne în Bucureşti doar pe parcursul concertului, iar de la ora 16:00 va fi permisă intrarea, fiind disponibile cinci căi de acces.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri Top 40, printre cele mai cunoscute numărându-se "Don't Go Breaking My Heart", "Sorry Seems to Be the Hardest Word", "I'm Still Standing", "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind", "Something About the Way You Look Tonight". Cel mai recent album de studio al său este "The Captain & the Kid", lansat în 2006. Pentru cei care nu şi-au luat încă bilete mai sunt disponibile tichete la categoriile a II-a - 280 de lei, a III-a - 220 de lei, a IV-a - 150 de lei şi a VI-a - 90 de lei. Biletele VIP - 650 lei, cele de 100 de lei şi cele de 350 de lei sunt sold out.

×
Subiecte în articol: muzica