x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Whitney Houston, în comă după o supradoză de droguri şi alcool

Whitney Houston, în comă după o supradoză de droguri şi alcool

22 Feb 2010   •   00:00
Whitney Houston, în comă după o supradoză de droguri şi alcool
Sursa foto: /dailychilli.com

Când Houston părea că este gata să-şi facă ordine în viaţa şi să se bucure din nou de aprecierea fanilor, ei bine, artista a fost găsită în stare de inconştienţă la reşedinţa sa din cauza unei supradoze de cocaină amestecată cu alcool. În prezent, cântăreaţa este în comă şi primeşte îngrijiri medicale la o clinică privată din Los Angeles, potrivit National Enquirer.



Medicii care o supraveghează susţin că, dacă va continua să consume alcool şi droguri, Whitney Houston va mai avea de trăit cel mult cinci ani.

Săptămâna trecută, cântăreaţa s-a prăbuşit în culisele show-ului pe care îl susţinea în Coreea de Sud. Se pare că şi atunci, artista era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.



Anul trecut, prezentă în emisiunea celebrei Oprah, Whitney Houston a făcut mai multe dezvăluiri legate de carieră şi de viaţa personală. Diva a recunoscut că succesul pe care l-a cunoscut după ce a jucat în filmul Bodyguard, relaţia cu Bobby Brown şi consumul de droguri au marcat declinul acesteia.

Cântăreaţa i-a şocat pe cei prezenţi în platoul de televiziune după ce a recunoscut că timp de şapte luni a purtat numai pijamale. După o pauză de şapte ani, Whitney Houston susţinea că şi-a pus viaţa în ordine: a divorţat de Bobby Brown, a învins dependenţa de alcool şi de droguri şi s-a relansat în muzică.

×
Subiecte în articol: muzica