x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Yanni, pentru a treia oară la Bucureşti

Yanni, pentru a treia oară la Bucureşti

de Sebastian S. Eduard    |    16 Feb 2014   •   17:04
Yanni, pentru a treia oară la Bucureşti

În martie 2013, celebrul instrumentist şi compozitor Yanni şi-a încheiat cel de-al doilea concert al său la Bucureşti, purtând drapelul României pe umeri şi declarând public că s-a îndrăgostit definitiv de România şi de cei peste 4.000 de spectatori care umplusera până la refuz Sala Palatului din Bucuresti. O seară notabilă, un concert ce a transmis audienţei sentimente şi trăiri greu de descris în cuvinte, şi a intrat  istoria concertelor de nota 10, sustinute de Yanni pe întreg mapamondul.

Vestea excelentă de care se vor bucura fanii lui Yanni este aceea, ca în turneul Yanni “World Tour 2013-2014” a fost inclus un nou concert la Bucureşti. În data de 30 mai 2014 , publicul din România se va întâlni la Sala Palatului cu Yanni şi orchestra sa pentru a treia oară.

Concertul lui Yanni reuneşte numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe şi mai multe percuţii, trombon, trompetă - chiar şi un corn franţuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentiştilor săi virtuoşi, aclamate frenetic de public pentru maiestria acrobatică a interpretului la harpa din Paraguay alături de cubanezul de la percuţii şi energia debordantă a bateristului Charlie Adams.

Biletele pentru concertul din data de 30 mai 2014, au fost puse în vâzare la preturi accesibile, după cum urmează:  285 lei – VIP, 255 lei – Cat.I, 225 lei – Cat.II , 185 lei – Cat.III si 145 lei- Cat.IV.

Acestea pot fi achizitionate prin reţeaua Vreau Bilet, de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Libraria Eminescu, şi online prin www.vreaubilet.ro.
Concertul Yanni din data de 30 mai 2014, este organizat de INTERNATIONAL BEST PROJECT.

×
Subiecte în articol: yanni concert bucuresti