x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Participare românească la prima ediție a „Zilei Europene a Limbilor” organizată de EUNIC Israel

Participare românească la prima ediție a „Zilei Europene a Limbilor” organizată de EUNIC Israel

de Magdalena Popa Buluc    |    25 Sep 2024   •   23:30
Participare românească la prima ediție a „Zilei Europene a Limbilor” organizată de EUNIC Israel

ICR Tel Aviv se alătură membrilor clusterului EUNIC Israel pentru a organiza, în colaborare cu Delegația Uniunii Europene în Israel, prima ediție a „Zilei Europene a Limbilor” – proiect menit să familiarizeze publicul israelian cu bogăția și diversitatea limbilor europene.

Proiectul are loc în data de 26 septembrie – data oficială a Zilei Europene a Limbilor – de la ora 19:00, în portul Tel Aviv, o locație cu un important aflux de vizitatori.

Alături de ICR Tel Aviv, la acest proiect mai participă institute și centre culturale precum Institutul Goethe, Institutul Francez, Institutul Cervantes, Institutul Italian, Centrul Ceh, Institutul Polonez și Ambasada Lituaniei din Tel Aviv.

Fiecare țară participantă are un stand dedicat, în cadrul căruia vor fi organizate sesiuni de „speak-dating” pentru publicul israelian care dorește să se familiarizeze cu limbile europene prezentate. La standul românesc, atelierele de limbă vor fi susținute de Einat Maayan Segal.

De asemenea, în cadrul aceleași seri va avea loc o conferință susținută de un reputat lingvist israelian – Ruvik Rosenthal, cât și moment muzical în interpretarea lui Harel Skaat.

 

 

×