x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Premiera națională CENTRUL CENTRAL la Teatrul de Comedie

Premiera națională CENTRUL CENTRAL la Teatrul de Comedie

de Magdalena Popa Buluc    |    01 Oct 2024   •   22:30
Premiera națională CENTRUL CENTRAL la Teatrul de Comedie

Teatrul de Comedie are plăcerea să vă invite la premiera oficială a spectacolului CENTRUL CENTRAL de Doru Vatavului, regia Irisz Kovacs, scenografia Clara Ștefana.

Reprezentațiile vor avea loc joi 10 octombrie și vineri 11 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Nouă și reprezintă primele premiere oficiale ale stagiunii 2024-2025.

Spiritul epocii ne îndeamnă: fii fericit! Fii recunoscător! Indiferent de situația în care suntem, mereu vor exista alții mai puțin norocoși, cu mai multe motive să fie deprimați sau disperați – aşa că trebuie să ne gândim la ei, să ne bucurăm că nu suntem ca ei! Însă pare că recunoştința se transformă pe nevăzute în teroare (că am putea ajunge aşa), în dispreț (de ce sunt oamenii ăia aşa?), într-o linie decisă care îi separă pe ei de noi. – Irisz Kovacs.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Florin Aioane, Ana Bumbac, Laura Creț, Cătălina Frunză, Maria Moroșan și Theodora Stanciu. Muzica și sound design-ul îi aparțin lui Adrian Piciorea, iar mișcarea scenică este gândită de Sergiu Diță.

Proiect câștigător al concursului COMEDIA ȚINE LA TINEri, ediția 2022. Pentru ediția din acest an, înscrierile au fost deja lansate, iar data limită pentru înscrieri este luni 14 octombrie 2024. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 18 noiembrie și proiectul premiat va intra în producţie la Sala Nouă a Teatrului de Comedie, devenind parte din repertoriul acestuia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×