x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru “ManyFest” şi “T4T”, la Timişoara

“ManyFest” şi “T4T”, la Timişoara

13 Aug 2010   •   00:00

Două festivaluri pentru tineri, Festivalul de Arte Vizuale “ManyFest” şi Festivalul Internaţional de Teatru în Limba Engleză pentru Adolescenţi “T4T” vor avea loc la Timişoara între 20 şi 29 august.



Festivitatea de deschidere a celei de-a IV-a ediţii a Festivalului de Arte Vizuale "ManyFest" va avea loc la 20 august, ora 20:00, la Palatul Baroc din Timişoara, urmând ca pe parcursul săptămânii participanţii de la cele trei secţiuni (fotografie, desen şi scurtmetraj) să participe la ateliere de lucru, muncă de teren, dar şi la spectacole şi extraactivitaţi împreună cu participanţii Festivalului "T4T", precum şi la vizionarea pieselor de teatru ale acestora.

Deschiderea celei de-a XII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru în Limba Engleză pentru Adolescenţi "T4T" va avea loc la data de 22 august, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara, următoarele patru zile fiind dedicate atelierelor teatrale şi repetiţiilor. Fiecare trupă de teatru va lucra împreună cu un trainer, iar noutatea constă în faptul că ediţia aceasta, spre deosebire de celelalte ediţii, îi confruntă pe participanţi cu un teatru de improvizaţie. Mai exact, trupele vor trebui să construiască o piesă de teatru pornind de la o fotografie trimisă de participanţii Festivalului ManyFest. Pe scena Casei de Cultură a Studenţilor vor urca la data de 27 august trupe din Bacău, Bucureşti, Suceava, Piatra Neamţ, Baia Mare, Braşov, Râmnicu Vâlcea şi Timişoara.

Festivitatea de încheiere a ambelor festivaluri va avea loc la 28 august, ora 17:30, la Sinagoga din Cetate din Timişoara.

×
Subiecte în articol: teatru