x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru "Nişte fete", la Teatrul Nottara

"Nişte fete", la Teatrul Nottara

12 Ian 2010   •   00:00
"Nişte fete", la Teatrul Nottara

Teatrul Nottara găzduieşte joi, în Sala Studio, spectacolul "Nişte fete" realizat de Teatrul "George Ciprian" din Buzău în colaborare cu Fundaţia "Catharsis". Este premiera pentru mass-media bucureşteană, a doua reprezentaţie fiind programată la data de 20 ianuarie, de la aceeaşi oră: 19:30.

Este vorba de piesa dramaturgului Neil LaBute, regizată de Cristi Juncu. Deşi se intitulează "Nişte fete", din distribuţie face parte şi un "băiat" - Vlad Zamfirescu. Un alt nume important pe care îl amintim aici e cel al actriţei Catrinel Dumitrescu. Alături de cei doi joacă şi "nişte fete" foarte tinere în teatrul românesc: Irina Velcescu, Andreea Vasile, Diana Cavallioti şi Cristina Florea. Scenografia o semnează Doru Badiu. Durata spectacolului este de 2 ore şi 20 de minute (fără pauză).

Dacă vreţi să ştiţi, în acest spectacol se vorbeşte despre "dragoste şi trădare, despre insensibilitatea bărbaţilor şi despre tristeţea nesfârşită a femeilor părăsite". Un (pseudo)scriitor se gândeşte, în lipsă de inspiraţie, să-şi întâlnească fostele iubite sub pretextul unei (re)evaluări a trecutului înainte de a se căsători. Doar că această (re)evaluare avea să ajungă exact între paginile următorului său roman. El este deconspirat de una dintre fostele amante.

Producătorii spectacolului asigură publicul că acesta va avea parte de o montare "care cuprinde exact ingredientele vieţii noastre de fiecare zi". Pentru a-i verifica, nu vă rămâne decât să mergeţi la teatru.

×
Subiecte în articol: teatru