x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Un teatru din România a eliminat din săli toate rândurile și locurile cu numărul 13

Un teatru din România a eliminat din săli toate rândurile și locurile cu numărul 13

de Redacția Jurnalul    |    31 Aug 2024   •   21:20
Un teatru din România a eliminat din săli toate rândurile și locurile cu numărul 13

Teatrul pentru Copii și Tineret "Gong" din Sibiu a eliminat locurile marcate cu numărul 13 din sălile sale de spectacol. Conducerea teatrului a luat această decizie după ce a primit mai multe reclamații de la spectatori care au exprimat reticența de a ocupa locuri cu numărul 13, din teama că acestea ar putea aduce ghinion,

„Se pare că pentru unii dintre spectatorii noștri acest număr este asociat cu ghinionul. Venim în întâmpinare spectatorilor noștri pentru o experiență excelentă la teatru", a spus, pentru Antena 3 CNN, Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret

Reprezentanții Teatrului pentru Copii și Tineret Gong din Sibiu au modificat structura sălilor pentru confortul spectatorilor.

„Spectatorii sunt rațiunea noastră de a exista, iar pentru a evita orice disconfort creat de așezarea publicului în sală, am hotărât că e mai simplu să evităm rândurile cu numărul 13, precum și locurile notate cu acest număr", a mai spus Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret.

Totuși, mulți iubitori de teatru nu sunt superstițioși.

 

„Consider că 13 nu este un număr ghinionist. Cred că este o chestie destul de banală să scoți pur și simplu un număr", spune cineva.

„Nu sunt superstițioasă. Pentru mine personal, 13 este doar o altă cifră. Deci, și dacă aș fi luat bilet și stăteam pe rândul 13 sau pe scaun cu 13, tot același lucru era. Foarte bine, dacă pe unii oameni deranja", a mai spus cineva. 

Pe scena Teatrului Gong vor avea loc, în acest sfârșit de săptămână ultimele evenimente din cadrul stațiunii estivale, înainte de începerea noului an școlar.

×