x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatru în ghetuțe, la „Ion Creangă”

Teatru în ghetuțe, la „Ion Creangă”

de Maria Coman    |    26 Noi 2015   •   11:38
Teatru în ghetuțe, la „Ion Creangă”

Între 2 și 5 decembrie, Teatrul „Ion Creangă” organizează cea de-a doua ediție a proiectului „Teatru în ghetuțe”, o campanie socială menită să îi încurajeze pe copii să facă fapte bune și să vină în sprijinul micuților care au nevoie de ajutor.

Campania se desfășoară la sediul administrativ al Teatrului „Ion Creangă”, aflat pe str. General Constantin Budișteanu nr. 24, unde se vor strânge donații pentru copiii care provin din familii aflate pe stradă și pentru copiii de la Centrul Maternal Casa Agar.

Timp de patru zile, sediul Teatrului „Ion Creangă” se va transforma într-un Laborator de cadouri, unde cei mici, însoțiți de părinți sau bunici, pot aduce hăinuțe, ghetuțe și jucării, care vor fi împachetate cu multă grijă în cadrul unor ateliere speciale de bricolaj, pentru a fi așezate în tolba lui Moș Nicolae. Atelierele de fapte bune vor avea loc zilnic, între orele 11.00 și 19.00, iar pentru ajutorul oferit, tinerii spiriduși vor avea parte de o surpriză.

Campania „Teatru în ghetuțe” a fost inițiată în decembrie 2014, cu scopul de a ajuta copiii care provin din medii defavorizate și de a le oferi un motiv de bucurie cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.
 

×