x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Zilele Teatrului de pe Bulevard

Zilele Teatrului de pe Bulevard

de Maria Sârbu    |    06 Dec 2011   •   21:00
Zilele Teatrului de pe Bulevard

Si in acest an, Teatrul Nottara organizeaza o serie de evenimente cu ge­ne­ricul 'Zilele Teatrului de pe Bulevard' (7-11 decembrie), aducand in fata publicului unele dintre pro­duc­tiile de succes ale actualei stagiuni. In 'vitrina' acestui teatru, pu­blicul va regasi spectacole diverse care prilejuiesc intalnirea cu apreciati actori de aici.

Daca in prima zi s-a programat 'Me­toda' de Jordi Galceran, in regia lui Theodor-Cristian Popescu, un spec­tacol ca o bijuterie sobra, in cea de-a doua zi va fi reprezentatia cu 'Omul hazardului' de Yasmina Reza, re­gia Cristi Juncu, avandu-i in distri­bu­tie pe Catrinel Dumitrescu si Emil Hossu – un moment prielnic de a fi sar­batorit Emil Hossu, de catre colegi si spectatori, cu prilejul implinirii a 70 de ani (s-a nascut la sfarsit de noiembrie).

A treia zi va fi marcata de o premiera: 'Nu vorbiti cu actorii' de Tom Dudzick, in regia Dianei Lupescu. Programul 'Zilelor Teatrului de pe Bulevard' cuprinde, de asemenea, spectacolele 'True West' de Sam Shepard, regia Alexandru Mazgarea­nu, 'Cabinierul' de Ronald Harwood, regia Marcel Top, 'Vacanta in Guadelupa' de Pierre Sauvil si Erioc Assous, regia Diana Lupescu, '39 de trepte', o comedie dupa un film de Alfred Hitchcock si 'Ultimul Don Juan' de Neil Simon, ambele in regia lui Petre Bokor. Desigur, in una din seri, se va juca si spectacolul de mare succes 'Aniversarea' de Thomas Vinterberg si Mogens Rukov, in regia lui Vlad Massaci, montare care a impresionat publicul si critica de specialitate din Londra in timpul unui turneu de zece zile efectuat de curand in capitala Marii Britanii. Vor avea loc alte evenimente legate de aniversari ale artistilor, in aceeasi perioada.

×
Subiecte în articol: teatru