x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Loredana Groza O dorinţă numită... Elena

O dorinţă numită... Elena

de Carmen Anghel    |    Luminita Ciobanu    |    28 Iul 2008   •   00:00

Cînd l-a văzut prima oară pe Andrei Boncea a simţit că este o persoană specială.

Cînd l-a văzut prima oară pe Andrei Boncea a simţit că este o persoană specială.

 
O dragoste fulgerătoare. Asta se poate spune despre Loredana şi Andrei. S-au cunoscut, s-au plăcut şi s-au căsătorit în scurt timp. Iar de atunci au trecut 10 ani. Şi-au unit destinele chiar de ziua Loredanei, pe 10 iunie. "În ’97 l-am văzut prima dată... Ne-am cunoscut la o «fază» pe care o făcea PRO TV-ul. Dorea să facă primul revelion în direct şi chemase cîteva trupe să cînte în noaptea respectivă. Şi aşa l-am văzut prima dată... Nici nu ştiam cum îl cheamă. Dar am simţit că este deosebit. Şi, ce să spun… peste un an şi ceva eram deja însărcinată. M-am măritat în cîteva luni. Eu credeam că acest lucru se poate întîmpla în ani de zile, să stai, să cunoşti un om... Dar toate datele sînt în prima secundă în care vezi un om. Iar creierul şi instinctul tău, chiar dacă nu conştientizezi în momentul acela, îţi dă toate datele să înţelegi că e cineva special. Totul s-a schimbat peste noapte. Eu m-am schimbat, pentru că am devenit mamă şi soţie şi, intrînd într-o etapă total diferită de tot ce trăisem pînă atunci, o etapă pe care o doresc oricărei femei, în sensul că am devenit mult mai responsabilă, mult mai serioasă, mi-am dat seama că nu mai sînt doar eu, că, de fapt, tot ceea ce fac trebuie să fie în armonie cu familia mea şi pentru fetiţa mea", spune artista, făcînd totodată precizarea că pe lîngă o familie fericită au intervenit în viaţa sa, din punct de vedere profesional, numeroase schimbări. În bine. A scos trei albume într-un an şi a avut foarte multe turnee în străinătate, precum şi numeroase concerte în ţară.

 
VISUL. Dintotdeauna şi-a dorit o fetiţă. Iar visul i s-a împlinit. "Elena a venit ca o dorinţă. Întotdeauna mi-am dorit ca primul copil să fie o fată. Şi, culmea! şi soţul meu şi-a dorit tot o fată! De obicei bărbaţii îşi doresc băieţi. Şi asta a fost o dorinţă comună care s-a îndeplinit. E născută de ziua Franţei, pe 14 iulie. Mi-am dorit să nasc vara, pentru că şi eu sînt născută vara. Şi această dorinţă mi s-a îndeplinit. Elena este brunetă, mult mai pragmatică decît am fost eu. Învaţă la o şcoală în limba engleză, pentru că am vrut să fie o fată cosmopolită, să comunice cu toţi copiii, nu numai cu cei care sînt pe scara blocului ei, să vadă că există şi alte religii, şi alte culori de piele, să nu privească asta ca pe o problemă, cum din păcate mai există mentalitatea asta în România. Şi, într-adevăr, tipa e foarte cool, a învăţat să scrie şi să citească şi româneşte, neavînd la şcoala respectivă decît ore în limba engleză. Mama mea fiind disperată, a învăţat-o. Dar, culmea, nu mama mea a învăţat-o să citească! O chinezoaică a învăţat-o, care nu ştia româneşte. Ea e mult mai rebelă decît mine. Să sperăm că va fi în continuare o rebelă de treabă!", exclamă Loredana.

Elenei Boncea, fiica Loredanei şi a lui Andrei Boncea "îi plac foarte tare cîntecul, filmul. N-a vrut să-mi spună ce vrea să devină. Spre deosebire de mine, care în stînga şi în dreapta spuneam ce vreau să mă fac, ea e foarte circumspectă. Probabil că asta e o calitate dobîndită de la soţul meu. Dar e foarte iubăreaţă, foarte atentă. Cînd vede un copil, n-are vreun pic de jenă să deschidă o discuţie, să înceapă un joc", mai spune Lori despre fiica sa.

×
Subiecte în articol: loredana groza - 28 iulie 2008