x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

O scînteie

de Loreta Popa    |    28 Iul 2008   •   00:00

În primul ei film, "A doua cădere a Constantinopolului", Loredana a jucat alături de mari actori români, printre care şi Stela Popescu.

În primul ei film, "A doua cădere a Constantinopolului", Loredana a jucat alături de mari actori români, printre care şi Stela Popescu.


Apreciată şi iubită de români, cunoscuta actriţă a avut numai cuvinte de laudă despre partenera ei de film de acum mai bine de 15 ani. "Eu o cunosc pe Loredana de cînd s-a lansat. A fost plecată puţin în Italia şi după aceea a venit în România şi am făcut un prim turneu cu ea în Israel, în care realmente a fost fenomenală. De atunci se vedea în ea o profesionistă extraordinară".


DEŞTEAPTĂ. "Este permanent în dorinţa de a deveni perfectă. Este o perfecţionistă. Ceea ce este interesant este că e veşnic nouă, veşnic schimbă lucrurile şi veşnic vrea să fie atît de la modă. Am asistat la un spectacol de o oră la Teatrul Naţional în care sala s-a ridicat în picioare. Pur şi simplu sala s-a ridicat în picioare şi fredeona cu ea. Să ţii în mînă o sală ca a Teatrului Naţional este ceva extraordinar. Are talent, are temperament, este deşteaptă pe scenă, se mişcă extraordinar. Loredana este extraordinară. La film a fost tot timpul atentă, fără fiţe. Există în ea acea scînteie a talentului fără de care un artist nu poate trăi pe scenă. Copilul cu talent, dacă vrea să ajungă sus, are modestie şi crede în mai bine tot timpul, deci e imposibil să nu reuşească".

 
FĂRĂ ÎNGÎMFARE. "Loredana este un copil care nu şi-a luat-o în cap, cum se spune româneşte. După părerea mea, cancerul artistului este îngîmfarea. Cînd ai senzaţia că ai ajuns cineva ţi-ai rupt picioarele, pentru că profesia noastră începe în fiecare zi de la zero. Poţi să cazi în cap şi a doua zi să nu mai fii. Loredana este conştientă de toate aceste lucruri şi de aceea în fiecare zi încearcă să fie mai bună, mai frumoasă, să ajungă perfectă.
În clipa în care ajungi vedetă ai o responsabilitate. Nu te desparţi de public, ci, dimpotrivă, te apropii de el. Eşti obligat. Atunci eşti responsabil de cum arăţi, de ce faci, nu trebuie să-l nemulţumeşti, nu trebuie să-l dezamăgeşti, eşti datoare aplauzele şi pentru dragostea pe care ţi-o oferă publicul", a punctat Stela Popescu.

×
Subiecte în articol: loredana groza - 28 iulie 2008